Welkom op de website van MX-5 Owners NL

Het Forum voor MX-5 enthousiastelingenWelkom bij de MX-5 Owners Nederland


Je leeft....

En je weet dat heel goed...

Je denkt na, je overweegt, je kiest...

Het is niet toevallig dat je Mazda MX-5 rijdt...

De MX-5 hoort bij de goede dingen des levens. Je hebt het nodig, naast je drukke en verantwoordelijke bestaan. Misschien om 's avonds, terug naar huis, je kapje open te slaan en de wind en andere elementen hun relativerende werk te laten doen. En misschien om alleen in het weekend de zorgen van doordeweek even te laten voor wat ze zijn.

De MX-5 ® heb je gekozen voor het gevoel van vrijheid, het gevoel van onafhankelijkheid. Het maakt je anders - misschien wat eigenwijs?

In het dagelijks leven kies je niet altijd de gemakkelijkste weg. Waar anderen elkaar achterna lopen, durf je een nieuwe richting te kiezen. Je zit dan ook niet altijd bij de grootste groep. De kleinere groep is echter wel interessanter! Men durft anders te denken, anders te doen, en - net als jij - te genieten van de dingen die het leven aangenaam maken.

Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Dan kan de MX-5 Owners Club NL wat voor je zijn! Gestart en gedreven door ondernemende mensen, ondersteund door de wereld van het internet, en met de sterke nadruk op "lifestyle". Lifestyle van de MX-5, maar ook lifestyle van goede restaurants, spraakmakende hotels, sprankelende wijnen, goede boeken, interessante reizen en "andere" hobbies. Je vindt het op onze website, in onze mailingen en tijdens onze evenementen.

De MX-5 Owners Club NL is een onafhankelijke MX-5 vereniging in Nederland voor enthousiaste rijders en liefhebbers van de Mazda MX-5. Het hoofddoel van de club is plezier hebben, waarbij de (open) MX-5 een goed middel is!