Welkom op de website van MX-5 Owners NL

Het Forum voor MX-5 enthousiastelingenWat doen we?

 

Elk jaar zorgen we voor een flink aantal evenementen met onze MX-5en, waarbij het thema "lifestyle en experience" centraal staat.

Zo organiseren we culturele evenementen, waarbij behalve een korte of wat langere toerrit ook een bezoek aan theater, museum, en/of een bepaalde episode van de Nederlandse geschiedenis centraal staat; en evenementen met een lifestyle thema, zoals een wijnproeverij, een goed restaurant, en een leuke ambiance.

Daarnaast besteden we ook aandacht aan evenementen waarbij de techniek van de MX-5, in de vorm van MX-5 Tech Workshops ©, of de techniek van de bestuurder, in de vorm van sportieve evenementen en rijvaardigheidstrainingen, centraal staat.

Op onze verslag pagina's vind je voorbeelden van de genoemde evenementen en thema's, en op onze kalender zie je waar je zelf nog aan mee kunt doen!

Uiteraard houden we je, door middel van onze diverse (e-)mailingen, persoonlijk op de hoogte van evenementen in het binnen- en buitenland, georganiseerd door andere clubs, al of niet in samenwerking met de MX-5 Owners NL.

Ook heb je, via onze Technische Commissie, de beschikking over de ruime ervaringen met de MX-5 over niet alleen vragen en problemen op het technische vlak, maar ook het procedurele vlak zoals APK en RDW keuringen.

En, last but not least, onderhouden we als moderne en interactieve club intensief ons belangrijkste communicatiemiddel: onze website en ons forum. Je vindt hierop, naast de informatie over onze club, informatie over onze evenementen, technische tips, en alle mogelijke andere interessante informatie gerelateerd aan de MX-5, lifestyle en experience.