Welkom op de website van MX-5 Owners NL


Techniek

 

Welkom op de Techniekpagina’s van de Owners

Op deze pagina’s legt de Technische Commissie (TC) uit wat zij doet, wordt in menu’s een duidelijke uitleg gegeven van diverse technische onderwerpen en worden verschillende verwijzingen en referenties gegeven die met de techniek van de MX-5 en Miata te maken hebben.

De TC bestaat uit een aantal personen, die nauw betrokken is bij onze club en zeer ruime ervaring heeft in het sleutelen aan een MX-5 of Miata. Ook heeft zij al diverse malen intensief meegeholpen aan een complete body-off restauratie. Er kan gezegd worden dat de TC de MX-5 / Miata door en door en als geen ander kent.

Wil je iets weten, dan nodigt de TC je van harte uit om eens rustig te bladeren in de menu’s aan de linkerkant. Vooralsnog zijn de meeste onderwerpen geënt op de NA en NB.

Heb je een specifieke vraag, vul onderstaand formulier in of stuur een e-mail naar techniek@mx-5owners.nl. De TC zal je met al haar kennis en ervaring antwoorden en adviseren.

Kijk rustig rond op onze Techniekpagina’s en ervaar de kennis. Deze pagina zal regelmatig worden bekeken door de TC en aangepast en aangevuld.

Met vriendelijke Owners groet,
MX-5 Owners NL - Techniek

Techniek vraag