Welkom op de website van MX-5 Owners NL

Het Forum voor MX-5 enthousiastelingenEvenementen

 

Welkom op de Evenementenpagina’s van de Owners

Op deze pagina’s legt de Evenementencommissie (EC) uit wat zij doet, wat voor soort evenementen zij organiseert en wat jullie als leden zelf kunnen bijdragen aan de evenementen. Ook wordt een overzicht gegeven van de afgelopen evenementen en worden uiteraard de nodige regels weergegeven. Deze laatste zijn in ieders belang, zodat e.a. veilig zal verlopen tijdens onze evenementen.

De EC bestaat uit een aantal personen, die nauw betrokken is bij onze club en al de nodige ervaring heeft in het organiseren van evenementen. Deze personen vullen elkaar aan en zorgen iedere keer weer voor een succesvol evenement! Een ècht team dus. Eigenlijk zoals de club zelf. Ook zal zij leden, die zelf een evenement organiseren, met raad en daad bijstaan.

Maar je vraagt je af: “Wat voor soort evenementen dan?” Je kan het zo gek niet bedenken of de Owners zijn er wel voor in: van een rustige toerrit over smalle dijkjes in Noord Holland t/m het trotseren van het Limburgse Heuvellandschap (en ver daarbuiten) en van het eenvoudig controleren van de verlichting t/m het compleet vervangen van de koppeling en keerringen van de nokkenassen. De toerritten worden georganiseerd door de EC zelf en vaak ook door leden. De technische evenementen (de zgn. Tech Days©) worden altijd in samenwerking georganiseerd met onze Technische Commissie en/of een specialist. Daarnaast wordt er natuurlijk ook aandacht besteed aan lifestyle, lifestyle op het gebied van eten & drinken, van een museum of van een andere heerlijkheid of bezienswaardigheid.

Wil je zelf een keer een toerrit organiseren of heb je een waanzinnig idee voor een evenement en wilt het organiseren, dan ben je natuurlijk van harte welkom. Neem simpelweg contact op met de EC via e-mail (evenementen@mx-5owners.nl) en je wordt begeleid waar nodig.

Kijk rustig rond op onze Evenementenpagina’s en zie wat er de afgelopen jaren allemaal is georganiseerd en de komende tijd nog georganiseerd gaat worden.

Met vriendelijke Owners groet,
MX-5 Owners NL - Evenementen