Welkom op de website van MX-5 Owners NL

Het Forum voor MX-5 enthousiastelingen

2018 - Limburgweekend

Datum: 20 April 2018 Tot 22 April 2018
Locatie: Abdijhotel Rolduc, Heyendallaan 82, 6464 EP, Kerkrade

INSCHRIJVING GESLOTEN

Organisatie: Herko ter Horst en Anne-Marie Boers
Bedenkers/uitzetters: vr+zo: Herko ter Horst, za: Peter en Marga Schrijen

Limburg

Voor velen van ons lijkt Limburg haast een verre bestemming. Daardoor komen we er niet vaak en dat is jammer, want het is er goed toeven. Het fraaie, heuvelachtige landschap maakt van elke rit een feestje en de bourgondische levensstijl maakt een verblijf ter plekke zeer aangenaam. Dit jaar organiseren wij daarom een clubweekend in Limburg.

Wij hebben gekozen voor een bijzondere locatie als uitvalsbasis: Abdij-hotel Rolduc in Kerkrade, gelegen in een mooie, rustige omgeving tegen de Duitse grens. Op deze monumentale, historische en fotogenieke plek overnachten en dineren we.

Fotoalbum: https://myalbum.com/album/1dKrUR1zjhPD

Programma

Vrijdag 20 april

Voor degenen die dat leuk vinden, is er de mogelijkheid deel te nemen aan een gezamenlijke rit naar het hotel. Voor deze rit verzamelen we ons vanaf 10:00 in Mook, net onder Nijmegen. We rijden vervolgens door het mooie gebied tussen Maas en Duitse grens naar het fraaie stadje Arcen, waar diverse lunch-mogelijkheden zijn. Vervolgens gaat de rit verder naar Kerkrade. Er zijn geen kosten verbonden aan deze rit. Koffie, lunch en wat dies meer zij, zijn dan ook geheel voor eigen rekening.

Zaterdag 21 april

Vandaag staat een fraaie rondrit door het mooie Limburgse landschap op het programma. Mogelijk doen we ook België en/of Duitsland aan. De precieze route volgt nog.

Zondag 22 april

Voor vandaag staat nog een fraaie rit op het programma. Mogelijk wordt dit een rondrit van en naar Kerkrade, maar het is ook mogelijk dat we wat noordelijker eindigen om de thuisrit wat te verkorten. Meer informatie volgt.

 

Kosten

Je hebt de keus uit 1 of 2 overnachtingen. Je kunt tevens kiezen voor een Comfort of een Economy kamer.

Comfort kamers
Dit zijn comfortabele hotelkamers op drie-sterrenniveau met een eigen badkamer met toilet en douche of bad, slaapkamer, flatscreen TV en telefoon. Op alle kamers heeft u gratis WIFI.

Economy kamers
Deze sobere maar nette twee-sterren kamers beschikken over een slaapkamer met wastafel en/of douche. De overige sanitaire voorzieningen bevinden zich in gezamenlijke ruimtes op de gang (heren en dames gescheiden). In alle kamers is gratis WIFI voorzien.

De prijzen voor de diverse opties staan hieronder (prijzen zijn per persoon):

1 overnachting (zaterdag - zondag), incl. 3-gangen diner op zaterdag en ontbijt op zondag

Type kamer 2 personen 1 persoon
Comfort €75,00 €95,00
Economy €57,50 €65,00

2 overnachtingen (vr-za, za-zo), inclusief 3-gangen diner op zaterdag en ontbijt op zaterdag en zondag

Type kamer 2 personen 1 persoon
Comfort €110,00 €150,00
Economy €85,00 €100,00

 

Betaling

Je betaalt bovenstaande bedragen aan de club. Wij reserveren dan de kamers en rekenen die (inclusief ontbijt en diner) voor je af. Na afloop reken je zelf je drankjes en dergelijke af, dus laat deze ter plekke op het juiste kamernummer zetten (of reken direct af).

De inschrijving sluit 25 februari. 

De betaling voor de kamers dient uiterlijk 28 februari bij ons binnen te zijn.

Voor de zekerheid willen we nog even duidelijk vermelden dat er voor dit evenement géén restitutie mogelijk is.