Welkom op de website van MX-5 Owners NL


Aranka Krechting

 

Functie: Voorzitter

Mijn verhaal :

Mijn naam is Aranka Krechting en ik ben sinds 17 februari de trotse voorzitter van de MX5 Owners Club Nederland. Zoals ik al zei tijdens de ALV wil ik niks veranderen aan deze club, maar vooral doorgaan met wat we al een tijdje doen: mooie ritten en leuke activiteiten in het binnenland en ook nog mooie ritten en activiteiten in het buitenland.

Ik ben getrouwd met Marcel en het hebben van een ‘leuke’ auto, naast de ‘normale’ auto was eigenlijk altijd zijn hobby. Door hem heb ik gereden in een Triumph Dolomite, een Riley Elf, een Fiat X1/9, ....
En toen kwamen we in een huis zonder garage te wonen en moesten we een leuke maar vooral ook betrouwbare auto gaan rijden; dat werd een Mazda MX5. Door de MX5 kreeg ik ook steeds meer lol in het samen ritten maken, maar vooral ook deelnemen aan en mede organiseren van buitenlandse reizen met de MX5 samen met steeds meer enthousiaste mede-clubleden.
In het dagelijkse leven ben ik account manager bij Cito; gericht op mensen die voor hun werk examens moeten maken. Daarvoor heb ik altijd voor de klas gestaan om vooral volwassenen Nederlandse en Engelse les te geven.
Zoals gezegd ben ik getrouwd met Marcel, we hebben samen een zoon en een dochter en die hebben samen alweer 5 kleinkinderen op de wereld gezet.
Het is een druk leven, maar ik vertrouw erop dat het voorzitterschap van deze gezellige en goed draaiende club, er nog uitstekend bij kan.
Ik hoop veel mensen tegen te komen bij onze activiteiten!

Met hartelijke groet,

Aranka