Welkom op de website van MX-5 Owners NL


Herko ter Horst

  

Functie : Evenementen

Mijn verhaal :

Mijn naam is Herko ter Horst en ik woon in Apeldoorn. In het dagelijks leven ben ik software-ontwikkelaar (met andere woorden: 'ik doe iets met computers'). Naast mijn baan besteed ik veel tijd aan het maken, voorbereiden en rijden van ritten.

Sinds 2015 heb ik daarvoor de beschikking over een MX-5 ND in de kleur Soul Red. Naast Club-ritten, neem ik met deze auto ook deel aan door anderen georganiseerde meerdaagse roadtrips, speciaal bedoeld voor mensen die van een beetje sportief autorijden houden.

Ik ben eind 2015 lid geworden van de Club en ik voelde me vrijwel direct op m'n plek. Ik hoefde dan ook niet lang na te denken om 'ja' te zeggen op het verzoek van het bestuur om mij kandidaat te stellen voor een bestuursfunctie. Als gevolg hiervan, maak ik sinds de ALV van 2018 deel uit van het bestuur.

In de functie van Evenementencoordinator houd ik me met veel plezier bezig met het organiseren van ritten en andere evenementen voor de Club, zowel door deze zelf uit te zetten, als door - waar nodig - anderen hierbij te ondersteunen.