Welkom op de website van MX-5 Owners NL

Het Forum voor MX-5 enthousiastelingenLifestyle

 

Welkom op de Lifestylepagina van de Owners

Lifestyle is wat de Owners betreft, een bonte verzameling gezelligheden. Gezelligheden in de vorm van rijden, van eten, van drinken, van andere hobby's, maar vooral van genieten. Samen of wellicht alleen. In ieder geval staat het woord "genot" hoog in ons vaandel.

Rijden doen we met onze MX-5 / Miata en dat is iedere keer weer genieten. Van eventjes een ommetje maken met ons autootje tot een mooi evenement in clubverband. Graag verwijzen je voor onze mooie evenementen naar onze Evenementenpagina.

Het genieten van eten kan op een aantal manieren worden uitgelegd. Een manier is om zelf heerlijke gerechten te koken en vervolgens deze samen met iemand op te eten. Een andere manier is om heerlijke gerechten te eten in een goed restaurant, waar niet alleen de kwaliteit goed is, maar zeer zeker ook de ambiance. En zo zullen er vast nog meer voorbeelden op te noemen zijn: de een geniet van een heerlijk stukje mals vlees en een ander geniet weer van een mooi stuk vis.

Het genieten van drinken kan ook op een aantal manieren worden uitgelegd. Het kan een genot zijn om een trappistenbier in het daarvoor bestemde glas uit te schenken en vervolgens deze rustig op te drinken. Een evengroot genot kan zijn om een mooie fles wijn open te trekken, te laten rusten voor een uurtje en langzaam in het juiste glas te schenken en heerlijk rustig op te drinken.

Een combinatie van eten en drinken is natuurlijk helemaal genieten.

Naast eten & drinken, bestaan er uiteraard nog veel meer gezelligheden: van hobby's, die wij allemaal hebben tot dingen die we doen en waarvan we (stiekem) eigenlijk heel erg genieten. 

Langzaam zal deze pagina worden gevuld met gezelligheden, die door diverse Owners zijn (of worden) genoten. Houd de pagina in de gaten en laat je iedere keer weer verrassen door de veelvoud aan gezelligheden en het genieten daarvan.