Welkom op de website van MX-5 Owners NL


Corné van Ballegooijen

 

Functie : Techniek
Geboren : 9 september 1990 te Dordrecht

Mijn verhaal :

Hierbij wil ik me even voorstellen, ik ben Corné van Ballegooijen 23 jaar en woonachtig in Zwijndrecht. Van maandag tot en met vrijdag werk ik  bij een installatiebureau in een financiële functie. Naast me werkende leven, geniet ik samen met mijn vriendin Linda, van de heerlijke momenten. Onder andere zomers heerlijk met  het dak open richting de stranden om van de zon te genieten.

In het najaar van 2009 was mijn moeder op zoek naar een cabrio. Na enige tijd rond zoeken ben ik via het MX-5 Owners forum een Evolution Orange NB tegen gekomen, die zij na een proefrit meteen gekocht heeft.

Vanaf mijn jongere jaren had ik al een grote passie voor auto’s. Na wat rondritjes en gesleutel aan de auto van mijn moeder, was de keuze snel gemaakt en er moest en zou ook zo’n wagen komen.  De combinatie van het licht gewicht en de achterwielaandrijving beviel goed. Na diverse biedingen en bezichtigingen heb ik in maart 2010 in Heemskerk mijn auto gevonden. Een originele Nederlandse NB uit 1998 met de voor mij vereiste 1.8 liter motor in de kleur Evolution Orange.

Na de aanschaf van mijn MX-5 was het gesleutel al snel begonnen en werden er hier en daar wat kleine wijzigingen aan de auto aangebracht.

Zonder nog lid te zijn van de club heb ik in 2010 enkele evenementen meegereden. Tijdens deze periode leerde ik de clubleden kennen waardoor ik in januari 2011 de keuze heb gemaakt om lid te worden van de MX-5 Owners.

Ik hoop vanuit mijn bestuursfunctie de club te kunnen bijstaan om zo nog een tal van leuke evenementen te organiseren.