Welkom op de website van MX-5 Owners NL


Anne-Marie Boers

 

Functie: Secretariaat


Mijn verhaal:


Ik ben Anne-Marie Boers, 51 jaar, woon in Voorschoten, heb een kantoorbaan en ben een enthousiast MX5-rijdster. Ook in de winter gaat de kap regelmatig naar beneden en zie je veel medeweggebruikers vreemd kijken.
Toen de MX5 werd geïntroduceerd in Nederland kon je deze vooraf bestellen tijdens de Autorai. Welk jaar was het… 1989 of 1990? Destijds was er keuze tussen een rode, witte of een blauwe. Het werd een blauwe en moet zeggen dat ik enige gène had om erin te rijden. Was nog jong en dan in een cabriolet rijden… Mijn ex-partner was er helemaal gek van en we hebben die NA 10 jaar gehad. Toen kwam de 10th anniversary versie en weer waren we verkocht. De oude NA ging naar zijn broer en wij reden weer een prachtig blauwe MX5 (vond alleen die glimmende velgen afschuwelijk).
Mijn leven ging een andere kant op en 3 jaar heb ik alleen met een Renault Kangoo op grijs kenteken gereden, omdat daar mijn ierse wolfshond goed in paste. Na haar dood heb ik zelf weer een MX5 gekocht. Die prachtige donkergroene NB met creme/cognackleurige leren bekleding heb ik ruim 150.000 km gereden (de MX5 is mijn dagelijkse auto) en sinds september 2015 heb ik een NC.
In 2013 kwam ik in aanraking met de MX5 Owners Club NL door een vervelend ongeluk(je) . Vanwege een hersenschudding zat ik verplicht thuis en kon eigenlijk niets, behalve zelf een kort stukje auto rijden. De muren kwamen op mij af en ik had ergens op facebook gelezen dat er een tourrit was. Brutaal heb ik gevraagd of er iemand een bijrijdster wilde hebben en binnen korte tijd kreeg ik een berichtje van ene Dennis Ruder……ik mocht wel met hem mee. En dat werd een erg gezellige dag! Aardige mensen die mij, als onbekende, gelijk opnamen en ik voelde mij erg welkom. En zo ben ik gelijk lid geworden van deze leuke vriendenclub en tot op de dag van vandaag heb ik daar geen spijt van. Daarom heb ik besloten energie in deze vereniging te stoppen en mij beschikbaar te stellen als bestuurslid. Ik ga mijn uiterste best doen om ervoor te zorgen dat we met z’n allen plezier blijven beleven aan onze gezamenlijke hobby.